Clear cell Clarifying salicylic blemish gel

Clear cell Clarifying salicylic blemish gel

 45,00

Beschrijving

Beschrijving

Deze krachtige spot-treatment zorgt ervoor dat een plaatselijk puistje op zeer snelle wijze verwijderd wordt en helpt de acnegevoelige huid te zuiveren. De toegevoegde salicylzuur (2%) helpt de huid te exfoliëren en onzuiverheden / puistjes te verminderen. En de transparante formule kun je dit gemakkelijk onder je make-up dragen! 

Voordelen

  • Behandelt plaatselijke puistjes en kalmeert de rode huid
  • Voor de vettige, (acne)gevoelige huid
  • Bevat 2% salicylzuur en heeft een exfoliërende werking
  • Bevat Australische peperbes om de huid te kalmeren

Gebruik & tips

Reinig de huid en breng tweemaal per dag een kleine hoeveelheid exact op de plaats van het puistje aan. Verwijder het product niet. De lichte gel blijft transparant om zowel overdag als ‘s avonds te kunnen gebruiken. 

 Tips van de professional

Maak je behandeling voor de onzuivere, vettige huid compleet door de CLEAR CELL – Clarifying Repair Crème als nachtcrème aan Your Daily Skin Routine toe te voegen

Eigenschappen

Eigenschappen

Gewicht 14 g

Gerelateerde producten

Anderen bekeken ook deze producten

Contact opnemen
met huidtherapeut Ilona

Aarzel niet om vandaag nog contact met mij op te nemen voor een vrijblijvende intake of een GRATIS huidanalyse bij Huidpraktijk Ilona. Ons team staat klaar om jouw huid grondig te analyseren en persoonlijk advies te geven, zodat je kunt genieten van een gezonde en stralende huid. Wacht niet langer en geef jouw huid de aandacht die het verdient!