Wil je afvallen zonder dieet? Leef je al gezond maar kom je maar niet van het overtollige vet af op bijvoorbeeld je rug, bovenarmen of onderbuik? Dan is het het bevriezen van vetcellen voor jou wellicht een optie! Op die manier kun je gezond afvallen zonder een streng dieet te hoeven volgen en calorieën te hoeven tellen.

Wat is het bevriezen van vetcellen?

Bij het bevriezen van vetcellen wordt er een applicator op je huid gebracht die je huid bevriest. De vetcellen hieronder koelen af tot een graad of 2. Doordat deze cellen zo koud worden, veranderen ze. Omdat ze veranderen gaat je lichaam de cellen zien als afwijkend. Deze afwijkende cellen worden vervolgens door je lichaam zelf afgebroken en opgeruimd. Zo kom je op een gezonde en natuurlijke manier van je vet af!

 

Bevriezen van vetcellen: voor wie?

Het bevriezen van vetcellen is helaas niet altijd mogelijk en niet voor iedereen geschikt. Vetcellen bevriezen kan namelijk alleen bij oppervlakkig vet. Dit is vet dat net onder het huidoppervlak ligt, boven de spieren. Bij vet rondom de organen is vet bevriezen niet geschikt. Het oppervlakkige vet zie je vaak op je onderbuik, bovenarmen en benen en is vaak vet waar je maar niet vanaf komt, wat je ook probeert. Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze behandeling? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

 

Hoe verloopt de behandeling?

Als blijkt dat je in aanmerking komt voor het bevriezen van vetcellen ontvang je een persoonlijk behandelplan. Hierin staat op welke plekken van je lichaam vetbevriezing voor jou mogelijk is. Tijdens de behandeling werken met het meest geavanceerde apparaat voor het bevriezen van vetcellen. Dit is de Clatuu. De behandeling duurt ongeveer een uur en je kunt ondertussen rustig wat lezen, je mail checken of even relaxen. Na afloop krijg je een korte stevige massage om je spieren weer op te warmen.

Afvallen zonder dieet dankzij vetbevriezing

Afvallen zonder dieet

Met het bevriezen van vet kun je dus eenvoudig, effectief en gezond afvallen zonder dieet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op!