Een beauty behandeling, een heerlijk moment voor jezelf en tegelijkertijd een heerlijke boost voor je huid: dat is de spa gezichtsbehandeling van Huidpraktijk Ilona. De behandeling voor een mooiere, jongere en stralende huid.

Een mooiere huid

De beauty behandeling van Huidpraktijk Ilona (in Ommen) bestaat uit een spa gezichtsbehandeling met O2 lift van het professionele huidverzorgingsmerk Image Skincare. De behandeling voelt als een ware spa-ervaring, inclusief een heerlijk ontspannende gezichtsmassage. Je huid wordt glad, egaal en dankzij een speciaal zuurstofinbrengend masker krijgt je huid een echte oppepper. Het resultaat: een jonge en mooie huid!

De spa gezichsbehandeling met O2 lift

De beauty behandeling met O2 lift bestaat uit het reinigen van de huid, een heerlijke peeling met massage, een zuurstofinbrengend masker en een anti-verouderingsserum. Dode huidcellen verdwijnen en dankzij ingrediënten als stamcellen, anti-oxidanten en plantenextracten is je huid langer beschermd tegen veroudering.

Lees meer over de spa gezichtsbehandeling 

Huidtherapeute

Huidpraktijk Ilona is de praktijk van Ilona Jonkman, professionele huidtherapeute. Als huidtherapeute is Ilona erin opgeleid om de zieke en aangedane huid te behandelen. Maar ook weet Ilona alles over de manier waarop je je huid zo lang mogelijk mooi kunt houden. Deze beauty behandeling is dan ook geschikt voor iedereen die graag een mooiere, stralende en langer jong blijvende huid wil.

Boek een beauty behandeling in Ommen

Wil jij je huid een oppepper geven en tegelijkertijd een heerlijk ontspannen moment voor jezelf? Ga dan voor de spa gezichtsbehandeling van Huidpraktijk Ilona. Het adres is: Van Ruisdaelstraat 23a, Ommen. Gun jezelf deze beauty behandeling en maak direct online een afspraak voor de O2 lift spa gezichtsbehandeling! Dit doe je online, of stuur Ilona een appje op 06 440 990 68.