Een beautybehandeling die heerlijk ontspannend is en je huid een oppepper geeft: dat is de spa gezichtsbehandeling van Huidpraktijk Ilona in Ommen. Speciaal voor iedereen die een jongere, frisse en stralende huid wil.

Een mooiere huid

Huidpraktijk Ilona is gespecialiseerd in huidbehandelingen voor de zieke of aangedane huid, maar ook met een gezonde huid kun je hier terecht voor een fijne beautybehandeling. De gezichtsbehandeling met O2 lift van Image Skincare voelt als een ware spa-ervaring. Dode huidcellen worden verwijderd, je huid wordt glad en egaal en van zuurstof voorzien. Het resultaat is een mooiere huid!

De beautybehandeling met O2 lift bestaat uit vier stappen:

  • Reinigen van de huid
  • Peeling met fruitenzymen
  • Masker met zuurstof
  • Anti-verouderingsserum

Reinigen van de huid

Dankzij een cleanser word je huid grondig gereinigd. Deze cleanser is vrij van zuur en sulfaat en daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. De cleanser wordt aangebracht als een rijke gel, die vervormd tot een prettig aanvoelende romige melk. Make-up en onzuiverheden worden hiermee verwijderd. Daarnaast zitten er plantenstamcellen in de cleanser, deze vertragen het verouderingsproces van de huid.

Peeling

Na het reinigen is je huid klaar voor een peeling met fruitenzymen. De huidtherapeute brengt een gel aan op je huid tijdens een heerlijk ontspannende gezichtsmassage van tien minuten. Relaxen maar! Ondertussen doet de peeling zijn werk en geeft je een milde maar effectieve huidverjonging.

Zuurstof inbrengend masker

De volgende stap is een zuurstof inbrengend masker. Dit masker heeft actief bruisend schuim. Dit bijzondere schuim maakt je huid in slechts een paar minuten schitterend zuiver.

Anti-verouderingsserum

Om huidveroudering tegen te gaan brengt de huidspecialiste een anti-verouderingsserum aan op je gezicht. In dit serum zitten stamcellen, plantenextracten en anti-oxidanten. Allemaal ingrediënten die je huid een boost geven en maximale bescherming bieden tegen het beschadigen van cellen en het verouderen van je huid. Hierdoor blijft je huid langer jong en glad.

Beschermende getinte crème

Wanneer je helemaal ontspannen bent krijg je tot slot een fijne getinte dagcrème, zodat je de praktijk uitloopt met een stralende en gelijkmatige teint en tegelijkertijd is je huid beschermd tegen de zon.

Boek een beautybehandeling in Ommen

Gun jezelf een heerlijke beautybehandeling en een stralende huid. Maak hiervoor een afspraak voor de professionele Spa gezichtsbehandeling van Huidpraktijk Ilona. Een heerlijk momentje voor jezelf en tegelijkertijd een boost voor een mooie, jonge en stralende huid!

Maak online een afspraak of app Ilona op: 06 440 990 68