ENTERPEN™ Nano Needles

Dankzij de nieuwe ENTERPEN™ Nano Needles is de ENTERPEN™ nu inzetbaar voor een extra behandelmogelijkheid: NANO-dermabrasie. De nanotechnologie verwijdert dode huidcellen van de bovenste huidlaag zonder de huid te beschadigen. Het stimuleert de doorbloeding en zet de huid aan tot versteviging en celvernieuwing. NANO-dermabrasie polijst dus snel en effectief de huid.

Indicaties NANO-dermabrasie

NANO-dermabrasie met de ENTERPEN™ passen wij toe bij behandeling van:

ruwe huid
couperose
zonbeschadigingen
acné
grauwe huid
verouderde huid
oppepper voor de huid
betere doorbloeding

De behandeling zorgt voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die wij tijdens de behandeling gebruiken. Het is dus een oppervlakkige behandeling om de huid snel op te frissen en in balans te houden.

NANO-AGE serum

Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling zetten we het krachtige Ageless Total Pure Hyaluronic serum als werkstof in. Het biodynamische serum bevat 2% Hyaluronzuur (laag moleculair gewicht). Dit stimuleert de bloedstromen in de huid en het activeert celvernieuwing. Daarnaast stimuleert het de productie van collageen en elastine in alle huidlagen. Het serum geeft direct na het opbrengen al een zacht en verstrakkend gevoel aan de huid.