Een cryolipolyse behandeling is een hele effectieve manier om van overtollig vet af te komen, door het bevriezen van vetcellen. Wil je weten hoe dit werkt? Lees snel verder!

Wat is een cryolipolyse behandeling?

Bij een cryolipolyse behandeling wordt met behulp van een applicator je huid gekoeld tot een hele lage temperatuur, namelijk -10 graden. Je huid wordt als het ware bevroren. De vetcellen onder je huid worden hierdoor ook heel koud, namelijk zo’n 2 tot 4 graden. Dit is het proces wat we cryolipolyse noemen. Wanneer je vetcellen zo koud zijn veranderen ze. Dit maakt dat je lichaam ze gaat zien als afwijkend. Hierdoor sterven ze af en ruimt je lichaam deze afgestorven vervolgens vanzelf op. Dit proces duurt gemiddeld zo’n 8 tot 12 weken en gebeurd geheel op natuurlijke wijze. De eenmaal verdwenen vetcellen komen niet meer terug.

Voor wie is cryolipolyse geschikt?

Cryolipolyse is geschikt voor iedereen die last heeft van vetophopingen in het lichaam waar je maar niet vanaf komt. Bijvoorbeeld buikvet, lovehandles of vet op je armen of benen. In de meeste gevallen is dit namelijk oppervlakkig vet dat net onder de huid en boven de spieren ligt. Wat je ook doet: diëten, bewegen: het verdwijnt niet. Voor dít soort vet is cryolipolyse de oplossing.

Waar kan ik een cryolipolyse behandeling volgen?

Een cryolipolyse behandeling is mogelijk bij Huidpraktijk Ilona in Ommen. Huidpraktijk Ilona maakt gebruikt van de Clatuu, dit is het meest geavanceerde apparaat voor het bevriezen van vetcellen. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje, in tussentijd kun je rustig iets lezen, je mail checken of gewoon even relaxen.

Wil jij eindelijk af van je love-handles of bh-uitstulpingen, buikvet of ander vet? Maak dan snel een afspraak voor een cryolipose behandeling!