Ilona en haar huidtherapeuten zoeken per persoon naar de juiste huidbehandeling. Zo kun je hier ook terecht als je veel last hebt van een droge huid. Samen zorgen we weer voor een schone, egale en stralende huid. Maak een afspraak voor advies of een behandeling

Gebruik van de behandeling NANO-dermabrasie

Huidpraktijk Ilona biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van “NANO-dermabrasie”. Met behulp van de ENTERPEN™Nano Needles worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor wordt je huid frisser en kunnen huidverbeterende producten sneller opgenomen worden. Een voorbeeld van die producten is de lijn van LavieSage. Deze zorgt ervoor dat de binnenzijde van de huid verbeterd wordt. Door de natuurlijke ingrediënten wordt de huid bovendien beschermd tegen vroegtijdige veroudering en huidklachten. Speciaal voor de droge gezichtshuid maken onze huidtherapeuten gebruik van de ‘SkinHydrate’ en ‘EpiDermoil’.

Aanbevolen producten tegen een droge huid

“Een mooie huid begint met een gezonde huid.” Dit is een slogan die je vast ergens bekend voorkomt. De producten van IMAGE Skincare zijn hier volledig op gebaseerd. Doordat ze geen chemische geur- en kleurstoffen en parabenen bevatten, zorgen deze producten voor een gezondere huid. Speciaal voor de droge huid is de VITAL C-lijn ontworpen. De ingrediënten die hierin zijn verwerkt, verbeteren en herstellen de huid op een zachte manier.

Extra tips: make-up

Heb je door je droge huid moeite met het vinden van de juiste make-up? Ook daarvoor hebben de huidtherapeuten van huidpraktijk Ilona een oplossing. IMAGE Skincare heeft namelijk ook een eigen concealer. De I-Conceal zorgt niet alleen voor camouflage, maar herstelt de huid tegelijkertijd. Voor een droge huid wordt deze vooral aanbevolen, omdat hij hydrateert.

Verder gebruiken wij make-up van Claré Blanc. Dit cosmeticamerk draagt bij aan een verzorgde huid en maakt gebruik van mineralen van de hoogste kwaliteit. Ook met een droge huid kun je je mooi maken door gebruik te maken van de foundations en concealers van Claré Blanc.