Als je last hebt van een gevoelige huid is dit heel vervelend. Misschien kun je wel niet tegen bepaalde soorten make-up, of reageer je heftig op bepaalde dingen die je eet of drinkt. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld gevoelig bent voor zonlicht of nog andere invloeden van buitenaf. Zo kan je huid in de winter extra droog worden.

Ben je altijd in de weer met smeerseltjes, maar weet je eigenlijk niet goed wat nu echt past bij jouw gevoelige huid? Kom dan eens langs bij Huidpraktijk Ilona. In een eerste intake gesprek beoordelen we de huid en ook geven we advies over de juiste aanpak van het probleem. Voor de gevoelige huid zijn er verschillende behandelingen. Dit ligt helemaal aan waar die gevoeligheid hem precies in zit.

gevoelige huidImage Skincare bij gevoelige huid

De filosofie van Image Skincare is: een mooie huid begint met een gezonde huis. Bij een gevoelige huid is dat natuurlijk helemaal belangrijk. Je merkt vast zelf dat je huid heftig reageert als je deze niet goed schoonmaakt en verzorgt.

De Vital C productlijn is speciaal voor de gevoelige huid. Het product bevat een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten en creëert een zachte en gezonde manier om de huid te verbeteren en herstellen. Dit is een productlijn met hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.

Gevoelige huid door couperose, steelwratjes of bloedblaasjes

Is je huid erg gevoelig en heb je bijvoorbeeld last van couperose (gesprongen bloedvaatjes in het gelaat)? Of heb je een aantal kersenwratjes (zeer veel voorkomende rode halfbolronde huidafwijkingen) die je niet mooi vindt? Of misschien heb je last van steelwratjes? Dit zijn kleine wratjes die vooral op warme plaatsen lijken te ontstaan.

Deze huidproblemen behandelen we met elektrische coagulatie. Door middel van een minuscuul naaldje en stroom worden de plekjes dichtgebrand. Hierdoor zijn ze niet meer zichtbaar. Het resultaat is blijvend, maar bij aanleg kunnen eventueel wel weer nieuwe plekjes ontstaan.

Advies?

Heb jij dagelijks last van je gevoelige huid en wil je nu wel eens echt weten hoe je het beste met jouw huid om kan gaan? Maak dan nu een afspraak bij Huidpraktijk Ilona. In een eerste intake gesprek helpen we je direct verder.