Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling in Ommen, zodat je weer kunt genieten van een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij Huidpraktijk Ilona aan het juiste adres! Hier kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, met name gericht op de zieke of aangedane huid.

GezichtsbehandelingenGezichtsbehandeling

Heb je bijvoorbeeld last van acne, pigmentvlekken of rosacea? Of een ruwe huid, zonbeschadegingen of ouderdomsvlekken? Kom dan gerust langs voor een gratis intakegesprek. Er zijn namelijk een heleboel verschillende soorten gezichtsbehandelingen mogelijk, afhankelijk van jouw type huid.

Behandelingen en technieken

Zo werken we bij Huidpraktijk Ilona bij gezichtsbehandeling onder andere met verschillende kuren, (diepte)reiniging, peelingen en huidverbeterende producten. Maar ook kun je bij ons terecht voor geavanceerde technieken, zoals:

Zowel microneedling als chromotherapie zijn erop gericht om de huid te verbeteren. Bij coagulatie van de vaten gaat het erom kleine oneffenheden zoals couperose, steelwratjes en ouderdomsvlekken te verwijderen. Een elektrische naald brand deze weg. Bij micro needling gebruiken we een soort ‘pen’ met minuscule naaldjes die heel snel op en neer bewegen. Deze naaldjes maken kleine gaatjes in de huid. Dit stimuleert de celdeling van de huid, net als de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een egalere en stevigere huid.

LED-lichttherapie

Ook chromotherapie zorgt hiervoor, we noemen dit ook wel LED-lichttherapie. Je krijgt namelijk een masker op met rode, blauwe en groene LED-lampjes. LED licht heeft de bijzondere eigenschap om de huid te stimuleren om nieuwe huidcelen aan te maken. De drie verschillende kleuren hebben allen hun specifieke werking. Deze lichttherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van collageen en elastine en stimulatie van de celstofwisseling. Kortom: je krijgt hierdoor een jongere, strakkere en meer stralendere huid.

Huidverbeterende producten

Al onze gezichtsbehandelingen zijn erop gericht om jouw huid weer gezond en stralend te maken. Vaak kiezen we voor een combinatie van verschillende methoden in combinatie met thuisgebruik van verschillende huidverbeterende producten. Neem alvast een kijkje bij onze productlijnen. Onze huidtherapeuten adviseren je graag over het beste product voor jouw huidtype.

Gezichtsbehandeling Ommen 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis intakegesprek voor een gezichtsbehandeling in Ommen.