Wil je op een gezonde manier afvallen? Heb je al heel veel geprobeerd maar kom je maar niet van het overtollige vet af op je onderbuik, bovenarmen of rug? Misschien is het bevriezen van vetcellen dan wel iets voor jou! De vetcellen sterven hierbij af en worden door het lichaam zelf opgeruimd. Dat betekent gezond afvallen en eindelijk van die love-handles of bh-uitstulpingen af komen!

Voor wie is het bevriezen van vetcellen geschikt?

Stel: je bent al goed bezig met afvallen en hebt een gezond gewicht bereikt. Maar er zijn plekken op je lichaam waar overtollig vet blijft zitten, zoals je onderbuik, bovenarmen en benen. En wat je ook doet: diëten, sporten, je komt er maar niet vanaf. De kans is groot dat het hierbij gaat om oppervlakkig vet. Dit is vet dat net onder het huidoppervlak en boven de spieren ligt. Wanneer je te maken hebt met oppervlakkig vet is het bevriezen van vetcellen een hele effectieve manier om hier vanaf te komen. Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze behandeling? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Hoe gaat bevriezen van vet te werk?

Het bevriezen van vet heet ook wel cryolipolise. Eigenlijk wordt het vet zelf niet echt bevroren, maar wordt de temperatuur van de vetcellen teruggebracht naar 2 tot 4 graden. Dit gebeurt met behulp van een applicator. Deze koelt de huid tot -10 graden. De kou straalt door in je lichaam waarbij de vetcellen dus niet bevriezen, maar wel erg koud worden. Zodra dit gebeurt veranderen je cellen, hierdoor gaat je lichaam ze zien als afwijkend. Omdat je lichaam ze ziet als afwijkend sterven ze af. Vervolgens verwijdert je lichaam zelf deze afgestorven vetcellen. Dit duurt ongeveer 8 tot 12 weken en is een natuurlijk proces. Kortom: gezond afvallen op natuurlijke wijze. De door bevriezing afgestorven vetcellen komen ook niet meer terug.

Hoe verloopt de behandeling?

Deze manier van gezond afvallen is heel eenvoudig. Als blijkt dat je in aanmerking komt voor cryolipolyse stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat op welke plekken van je lichaam je kunt afvallen. Ook zijn we helder over de kosten. Tijdens de behandeling werken we in onze praktijk met de Clatuu, het meest geavanceerde apparaat voor het bevriezen van vetcellen. Een behandeling duurt ongeveer een uur en je kunt terwijl het apparaat zijn werk doet gewoon wat lezen, je mail checken of even relaxen. Na afloop krijg je een korte en intensieve massage om je spieren weer op te warmen.

Gezond afvallen dankzij vetbevriezing

Gezond afvallen dankzij vetbevriezing

Met het bevriezen van vet kun je dus eenvoudig, effectief en gezond afvallen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op!