Heb je huidproblemen en wil je hier graag vanaf? Bijvoorbeeld pigmentvlekken, acné of brandwonden? Maar ook rimpels, littekens of kleurafwijkingen? Dan kun je terecht bij Huidpraktijk Ilona in Ommen. Tijdens een kosteloos intakegesprek zal huidtherapeut Ilona je huid onderzoeken en vaststellen welke therapie het meest effectief is voor jouw. Een aantal van de mogelijkheden lees je hieronder.

Verbetering van de huid door coagulatie

Huidproblemen zoals steelwratjes, moedervlekken, couperose en ouderdomsvlekken zijn te behandelen met elektrische coagulatie. Dit is een effectieve manier om oneffenheden te verwijderen. Hoe gaat dit te werk? De huidtherapeut brand de oneffenheden weg met een kleine naald en stroom. Hierdoor zijn ze niet meer zichtbaar. Het kan dat je huid hierna een paar dagen rood en gevoelig is. Ook komt er een korstje op het behandelde gebied. Als dit korstje weg is, blijft er een mooie en egale huid over.

Micro-Needling

Wanneer je af wilt van rimpels en littekens, of graag de algemene conditie van je huid wilt verbeteren, dan is Micro-Needling een goede methode. Dit gebeurt met een soort pen met hele kleine naaldjes, die snel op en neer bewegen. Ze prikken minuscule gaatjes in je huid. Dit activeert je huid om nieuwe cellen aan te maken, met een vollere en stevigere huid tot gevolg. De behandeling is geheel pijnloos, omdat er van tevoren een verdoende crème wordt aangebracht op je gezicht. Na deze behandeling worden huidverzorgingsproducten ook nog eens beter opgenomen in je huid, wat de methode extra effectief maakt.

Een mooie huid begint bij een gezonde huid

Deze huidverzorgingsproducten dragen bij een aan een gezondere huid. Bij Huidpraktijk Ilona werken met de producten van Image Skincare. Deze gespecialiseerde producten verbeteren en verzorgen je huid, ook gaan ze huidveroudering tegen. De producten zijn te verkrijgen bij Huidpraktijk Ilona en zijn thuis te gebruiken. Ilona kan een huidanalyse uitvoeren en zo bepalen welke producten het meest geschikt zijn voor jouw type huid.

Gratis intakegesprek huidproblemen Ommen

Wil je ook genieten van een mooie stralende huid? Ilona helpt je van je huidproblemen af. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek waarbij Ilona kan bepalen wat voor jou de beste behandeling is. Kijk bij contact op welke dagen en avonden je terecht kunt in de praktijk in Ommen.