Huidpraktijk Ilona biedt professionele hulp bij huidproblemen. Denk hierbij aan acne, kleurafwijkingen, pigmentvlekken, brandwonden, littekens of rimpels. Tijdens een intake gesprek met één van de huidspecialisten wordt vastgesteld welke therapie het meest effectief zal zijn. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden.

huidproblemenHuidverbetering door coagulatie

Elektrische coagulatie wordt gebruikt bij huidproblemen als couperose, steelwratjes, moedervlekken en ouderdomsvlekken. Met een minuscule naald en stroom worden oneffenheden in de huid weggebrand, waardoor ze niet meer te zien zijn. Een aantal dagen zal de huid rood zijn en pijnlijk aanvoelen, waarna een korstje op de huid komt. Voor een mooi genezingsproces is het belangrijk hier dan niet aan te krabben.

Micro-Needling

Een andere, veelgebruikte methode bij huidproblemen is Micro-Needling. Wil je je rimpels verminderen, littekens wegwerken of ga je voor een algehele huidverbetering? Het is allemaal mogelijk door de ENTERPEN™ die voor deze methode gebruikt wordt. Micro-Needling gaat altijd in overleg met een huidtherapeut, dus maak een afspraak voordat je langskomt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een verdovende crème voor het gezicht, dus van de “pen” zelf zul je niks voelen.

Doordat de minuscule naaldjes in deze pen snel op en neer bewegen, worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Deze zorgen voor herstructurering van de huid. Je huidproblemen zijn verleden tijd met een vollere, gladdere en stevigere huid. Daarnaast zorgt Micro-Needling ervoor dat je huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen in de huid.

Een mooie huid begint bij een gezonde huid

Die huidverzorgingsproducten kun je natuurlijk zelf aanschaffen en thuis gebruiken. Bij huidpraktijk Ilona wordt voor huidproblemen gebruik gemaakt van de lijn van Image Skincare. De producten hiervan hebben als doel het verbeteren en verzorgen van de huid en ze helpen huidveroudering te voorkomen.

Niet alleen na Micro-Needling raden wij je deze producten aan. De vele verschillende productlijnen maken het mogelijk er voor elk soort huid te zijn en zorgen ervoor dat je weer kunt genieten van een stralende en gezonde huid.