Op zoek naar een betrouwbare huidtherapeut in Ommen? Dan bent je bij huidpraktijk Ilona (voorheen huidtherapie Ommen) aan het juiste adres! Ilona Jonkman is namelijk gespecialiseerd in het behandelen van een aangetaste en zieke huid en helpt je graag weer lekker in je vel te zitten.

Soorten huidtherapie

Heb je last van acne, pigment of rosacea? Dan gaan de therapeuten van huidpraktijk Ilona in Ommen op zoek naar de passende oplossing. Er zijn verschillende behandelingen die toegepast kunnen worden. Denk hierbij aan het verwijderen van huidoneffenheden of het toepassen van littekentherapie. Verder wordt er in de praktijk gebruik gemaakt van gespecialiseerde methoden van huidverbetering. Lees meer over acne behandelingen en hier over huidverbetering.

Afslanken

Huidtherapie in Ommen is er ook voor om je te helpen afslanken. Dus wilt je af van overtollig vet op onderbuik, dijen, rug of bovenarmen? Maak dan een afspraak met een huidtherapeute bij Huidpraktijk Ilona (voorheen Huidtherapie Ommen) om te zoeken naar de beste oplossing. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de Clatuu. Dit is het meest effectieve apparaat voor het bevriezen van vetcellen en zorgt voor een natuurlijke vormgeving van het lichaam.

Producten voor huidtherapie

In de praktijk worden verder Bellabaci Cups gebruikt. Deze helpen cellulite te bestrijden. Ze zijn zelf thuis te gebruiken, maar u kunt het ook door een huidtherapeut laten doen. Verder worden voor thuisgebruik de producten van ‘Image Skincare’ aangeraden. Kijk zelf welke productlijnen er zijn om te bepalen welke het best bij jou past!

Afspraak maken

Natuurlijk verschilt het per persoon welke producten het best gebruikt kunnen worden, dus schroom niet om advies te vragen tijdens een afspraak. Ook voor verdere vragen over jouw huid kun je uiteraard bij Huidpraktijk Ilona (voorheen Huidtherapie Ommen) terecht. Een intake gesprek is altijd gratis.

Check van tevoren goed wat door jouw zorgverzekeraar vergoed wordt, want dit verschilt per huidbehandeling. Kijk voor de tarieven van een behandeling door één van onze huidtherapeuten op onze website.