Marjan (51) komt al twee jaar wekelijks bij Huidpraktijk Ilona om haar oedeem te behandelen. Dit is een chronische aandoening waarbij vocht zicht ophoopt onder de huid. Het bevalt Marjan echter zo goed bij de praktijk dat de behandelingen steeds verder worden uitgebreid. “Ik ga ook wel eens voor een maskertje, laat mij epileren en koop mijn huidproducten inmiddels ook bij Ilona. Ik ben heel tevreden!”

Marjan klopte twee jaar geleden voor het eerst aan bij Ilona, nadat ze haar gevonden had op internet. “Ik zocht een behandelaar voor mijn oedeem en zodoende kwam ik bij Huidpraktijk Ilona terecht. Toentertijd huurde ze nog een kamertje bij een schoonheidssalon. Nu heeft ze een mooie sfeervol ingerichte eigen ruimte. Alles ziet er altijd keurig uit en dat vind ik erg belangrijk.”

“Het moet wel een beetje leuk zijn”

Tijdens de intake kreeg Marjan een gedegen uitleg en werden haar lichaamsmaten opgemeten. “Ik kon hierbij direct merken dat Ilona haar vak verstaat”. Vervolgens startte de behandelingen. Niet alleen merkt Marjan resultaat, ook heeft ze ondertussen echt een band opgebouwd met Ilona. “Ik zie haar iedere week en we bespreken werkelijk alles. We hebben gewoon dikke lol samen en óók dat vind ik heel belangrijk. Ik kom er toch wekelijks een uur, dan moet het wel een beetje leuk zijn.”

Ook andere behandelingen

Marjan is zo tevreden dat ze het niet laat bij alleen de behandeling voor haar oedeem. De behandelingen worden uitgebreid met een maskertje of het epileren van haar gezicht. Onlangs is Marjan ook gestart met het laten bevriezen van vetcellen. Maar het allerbelangrijkst is voor haar de oedeemtherapie.

“Het is een chronische ziekte dus ik kom er helaas nooit meer vanaf, maar gelukkig geeft de behandeling van Ilona verlichting. Ik kan haar behandeling dan ook aan iedereen aanraden. Ik ben heel tevreden en blijf hier nog jaren komen!”

Meer informatie over oedeemtherapie