Anja (47) is in behandeling bij Huidpraktijk Ilona om van haar couperose af te komen. Dit is een huidaandoening waarbij rode en soms ook blauwe bloedvaatjes zichtbaar zijn in het gezicht. Ze ging al eens naar de schoonheidsspecialist, maar kwam er nooit echt vanaf. Totdat ze Huidpraktijk Ilona ontdekte. 

“Ik had al langer couperose en had hier echt last van. Niet in de zin dat het pijnlijk of gevaarlijk is, maar wel heeft het invloed op je psyche. Ik werd erg onzeker van die lelijke adertjes. Daarbij was mijn gezicht ook altijd erg rood en warm. Daarom ging ik 1,5 jaar geleden eens op internet op zoek om te zien wat er aan te doen was. En zo kwam ik terecht bij Huidpraktijk Ilona”, aldus Anja.

Pittige behandeling

“De behandeling was pittig, vooral de eerste keer”, vertelt ze. Om couperose weg te halen wordt namelijk onder andere gebruik gemaakt van coagulatie. Hierbij prikt een minuscuul naaldje dat onder stroom staat in de huid en brandt zo de plekjes dicht. “Dit voel je de eerste keer wel”, vertelt ze. “Maar nadat tijdens de eerste behandeling die ergste adertjes zijn weggehaald, viel het reuze mee. En het allerbelangrijkst: het is heel erg opgeknapt. Mijn huid is er echt beter door geworden. Ik kom nu nog eens in de ongeveer acht weken terug om mijn huid te onderhouden.”

“Ze neemt alle tijd voor je”

“Los van dat het werkt, kom ik ook graag bij Ilona. Ze neemt alle tijd voor je en zoals ik ook al las in een andere review, ze onthoud alles! Ook al ben je acht weken verder, ze weet nog wat we de vorige keer besproken hebben. Heel knap dat ze dit van alle klanten kan onthouden. Je voelt je hierdoor ook echt serieus genomen. Iets wat ik belangrijk vindt, want anders ben ik ergens zo weer weg. Maar dat is bij Ilona dus niet het geval. Ik kan haar praktijk aan iedereen aanraden!”