Benieuwd naar Huidpraktijk Ilona? Al veel mensen gingen je voor! Lees in onderstaande reviews meer over de ervaringen van klanten van Huidpraktijk Ilona.

Review Marjan (51) – Couperose

“We hebben gewoon dikke lol samen en óók dat vind ik heel belangrijk. Ik kom er toch wekelijks een uur, dan moet het wel een beetje leuk zijn.”

Marjan (51) komt al twee jaar wekelijks bij Huidpraktijk Ilona om haar oedeem te behandelen. Dit is een chronische aandoening waarbij vocht zicht ophoopt onder de huid. Het bevalt Marjan echter zo goed bij de praktijk dat de behandelingen steeds verder worden uitgebreid.

Lees hier waarom Marjan graag terug blijft komen bij Huidpraktijk Ilona


Review klant uit Ommen – vet bevriezen en laserontharing

“Ik zie echt verschil en de mensen om mij heen ook!”

Een dame uit Ommen (46) volgt twee behandelingen bij Huidpraktijk Ilona. Ze laat vet bevriezen (cryolipolyse) en is net gestart met een laserontharingsbehandeling. Over beiden is ze heel tevreden “Ik zie echt verschil en de mensen om mij heen ook!”

Lees hier het volledige verhaal van deze klant


Review Anja – couperose

“Mijn huid is er echt beter door geworden”

Anja (47) is in behandeling bij Huidpraktijk Ilona om van haar couperose af te komen. Dit is een huidaandoening waarbij rode en soms ook blauwe bloedvaatjes zichtbaar zijn in het gezicht. Ze ging al eens naar de schoonheidsspecialist, maar kwam er nooit echt vanaf. Totdat ze Huidpraktijk Ilona ontdekte

Lees hier het volledige verhaal van Anja


Review mevrouw Struikman – laserontharing en vetcelbevriezing

“Niet alleen helpt ze mij dankzij laser van ongewenst haar af, ook vind ik hier antwoorden over de overgang.”

Mevrouw Struikman is een hippe vrouw van 59 jaar die er graag leuk uit blijft zien. “Voor mij geen grijze krulletjes of suffe jurken! Mijn moeder is 81 en lakt nog steeds haar nagels, zo wil ik ook ouder worden.” Dit ouder worden gaat echter gepaard met veranderingen in haar lichaam. Sinds de overgang heeft mevrouw Struikman namelijk plotseling last van gezichtsbeharing en ook kwam ze aan. “Gelukkig kan Huidpraktijk Ilona me helpen.”

Lees hier meer over haar ervaring met Huidpraktijk Ilona


Klantreview mevrouw IJmker – oedeemtherapie

Mevrouw IJmker (53) gaat naar Huidpraktijk Ilona omdat ze last heeft van oedeem na een dubbelzijdige borstamputatie. Oedeem is een aandoening waarbij vocht zich ophoopt onder de huid. Ze is al jaren vaste klant bij Ilona en zou ook nooit meer anders willen. “Ilona is de enige die het gelukt is om mijn oedeem goed te behandelen!”

Lees hier de volledige review van mevrouw IJmker


Binnenkort volgen hier meer reviews!