Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Ommen omdat je een mooiere en jongere huid wil? Huidpraktijk Ilona kan je helpen!

Huidtherapeut

Ilona Jonkman is opgeleid tot professioneel huidtherapeut. Het werk van een huidtherapeut gaat verder dan dat van de schoonheidsspecialist. Het vakgebied van een huidtherapeut is namelijk zowel medisch als cosmetisch, waar dat van een schoonheidsspecialist alleen cosmetisch is. Zo behandelt Ilona mensen met een zieke of aangedane huid, maar ook kun je bij Huidpraktijk Ilona terecht voor een cosmetische behandeling met als doel de huid te verjongen en meer te laten stralen.

Micro needling

Een van de behandelingen voor een jongere huid is micro needling. Bij mirco needling bewegen minuscule naaldjes heel snel op en neer, waarbij ze hele kleine gaatjes in je huid maken. Zo klein dat het voor het blote oog niet te zien is. Doordat er kleine kanaaltjes in je huid geprikt worden, komen er groeifactoren vrij die op hun beurt de aanmaak en herstructurering van collageen en bindweefsel stimuleren. Je huid gaat zich dus uit zichzelf vernieuwen. Het resultaat is een huid die voller, gladder en weerbaarder is en ook steviger en egaler van kleur.

Meer over micro needling

Gezichtsbehandelingen

Ook kun je bij Huidpraktijk Ilona terecht voor diverse gezichtsbehandelingen die je huid een oppepper geven. Zo zijn er diverse peelings of facials. Een facial is een milde gezichtsbehandeling die je huid zuivert en zorgt voor een mooie en stralende huid. Er zijn verschillende facials, afhankelijk van je huidtype en eventuele huidprobleem.

Bekijk alle facials.

Een peeling is een gezichtsbehandeling met vaak een verbluffend resultaat. Een peeling gaat verder dan een facial. Er wordt namelijk een heel dun laagje van je huid verwijderd. Dit is niet schadelijk en geeft je huid de kans om zich als het ware opnieuw op te bouwen. Met een peeling verdwijnen oneffenheden en fijne rimpeltjes, acné of littekens worden minder zichtbaar.

Meer informatie over peelings

Ben je toe aan een heerlijk moment voor jezelf, waarbij je huid een oppepper krijgt? Kies dan voor een heerlijk ontspannende spa-gezichtsbehandeling. Dit is een uitgebreide behandeling met onder andere een peeling, gezichtsmassage, een zuurstofinbrengend masker en een anti-verouderingsserum. Een ervaring als in een spa, met een mooiere huid als resultaat.

Meer over een spa gezichtsbehandeling 

Schoonheidsspecialist Ommen

Dus ben je op zoek naar een schoonheidspecialist in Ommen die gespecialiseerd is in huidverjonging en huidverbetering? Maak dan eens een afspraak bij de huidtherapeute. Je kunt online een afspraak inplannen of even bellen of appen op 06 440 990 68. De koffie staat klaar!