Een schoonheidsspecialist in Ommen met verstand van zaken: dat is Huidpraktijk Ilona. Als professioneel opgeleid huidtherapeut weet Ilona namelijk als geen ander hoe je jouw huid gezond en stralend maak en houdt. Ook kun je bij Ilona terecht om je haar te laten laseren of af te vallen. En dit alles in een prettige praktijk waar de tijd voor je wordt genomen en waar de koffie klaar staat! Lees hieronder wat Ilona voor je kan betekenen.

Een gezonde huid dankzij micro-needling

Een manier om je huid weer te laten stralen, te verjongen en gezond te maken is micro-needling. Dit is een innovatieve manier voor huidverbetering die je niet zomaar bij iedere schoonheidsspecialist ziet. Niet alleen werkt micro-needling voor algemene verbetering van je huid, ook gaat het rimpels tegen en doet het littekens verdwijnen. Dit komt door een soort pen met minuscule naaldjes die kleine kanaaltjes maken in je huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ze verwonden de huid net genoeg om het herstelproces in gang te brengen. Dankzij de prikjes maakt je huid onder andere collageen en elastine aan, wat een stevigere, gladdere en jongere huid oplevert.

Lees meer over micro-needling

Een peeling of facial voor een stralende huid

Een andere manier om je huid weer te laten stralen is een professionele peeling. Bij een peeling wordt er een heel dun laagje huid verwijderd en daarmee ook de oneffenheden die op de huid zitten. Denk hierbij aan rimpeltjes, littekens of acné, deze worden minder goed zichtbaar. Daarnaast stimuleert een peeling het collageen van de huid, waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Het resultaat is een stralende huid!

Meer over peelings

Een facial is een heerlijk ontspannende behandeling die vaak bestaat uit het reinigen van het gezicht,  scrubben, tonen en hydrateren en soms ook een masker. Er zijn verschillende facials, afhankelijk van jouw huidtype. Je kunt zelf een facial uitkiezen, of een afspraak maken voor een facial + intake, waarbij de huidtherapeute de meest geschikte facial kiest passend bij jouw huid.

Meer over facials

Gezond afvallen dankzij vetbevriezing

Ook als het gaat om afvallen kun je terecht bij de schoonheidspecialist. Zo is het bij Huidpraktijk Ilona mogelijk om je vetcellen te laten bevriezen. Dit is ideaal voor plekken overtollig op je huid waar je maar niet vanaf komt, zoals je onderbuik, benen of bovenarmen. Wil je weten hoe vetbevriezing te werk gaat? Lees er meer over!

Lees meer over haar laseren

Schoonheidsspecialist Ommen

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Ommen die haar vak verstaat, de tijd voor je neemt en waar je stralend weer naar buiten loopt? Maak dan een afspraak bij Huidpraktijk Ilona. Bekijk bij contact op welke dagen je terecht kunt in Ommen. Graag tot ziens!