Huidpraktijk Ilona is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit is een beroepsvereniging die vertegenwoordigd is in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De NVH behartigt de belangen van aangesloten huidtherapeuten in Nederland, ontwikkelt kwaliteitsbeleid en organiseert na- en bijscholingsprojecten voor leden.

Hier vind je meer informatie over de NVH

BIG-register

Het beroep van huidtherapeuten valt onder de wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Huidpraktijk Ilona is opgenomen in het BIG-register. Dit betekent dat Huidpraktijk Ilona volgens de wet bevoegd is om de beschermde titel huidtherapeut te voeren. Enkel zorgverleners die een door de overheid erkende beroepsopleiding hebben gevolgd worden opgenomen in het BIG-register. Als je eenmaal in het register bent opgenomen moet je iedere vijf jaar aantonen dat je nog steeds voldoet aan de eisen die gelden voor het desbetreffende beroep.

Lees meer over het BIG-register

Wordt mijn behandeling vergoed?

Huidpraktijk Ilona heeft contracten met alle zorgverzekeraars en dat betekent dat jouw behandeling in de praktijk bijna altijd vergoed wordt. Wil je meer weten over de mogelijke vergoeding van de behandeling? Neem dan contact op. Samen kijken we graag naar jouw persoonlijke situatie.