Afvallen buik, hoe doe je dat? Je hebt misschien alles al geprobeerd. Verschillende diëten, sporten, eindeloos veel buikspieroefeningen.. En toch kom je maar niet af van dat vet op je buik. Dit is heel frusterend, maar gelukkig is er een oplossing. Een oplossing die eenvoudig is, maar toch heel effectief! Benieuwd naar deze oplossing? Lees snel verder!

Afvallen buik

Afvallen buik: de oplossing

De oplossing om hardnekkig en overtollig vet op en rondom de buik kwijt te raken is: het bevriezen van vetcellen! Het bevriezen van vetcellen is effectief voor mensen die al een aardig gezond gewicht hebben, maar niet van het laatste overtollige vet op hun buik af komen. Het gaat hierbij in de meeste gevallen om oppervlakkig vet. Dat wil zeggen: vet dat boven de spieren ligt, en net onder het huidoppervlak. Dit oppervlakkige vet is goed te verwijderen door de vetcellen te bevriezen.

Hoe werkt het bevriezen van vet op de buik?

Het bevriezen van vet op de buik gaat als volgt: een applicator koelt de huid van je buik tot -10 graden. Deze kou straalt door naar je vetcellen, deze worden hierdoor zo’n 2 tot 4 graden. Correct gezegd worden vetcellen dus niet bevroren, maar gekoeld. Doordat de vetcellen zo koud worden veranderen deze cellen. Je lichaam beschouwt ze daardoor als afwijkend en laat ze afsterven. Deze afgestorven cellen worden door je lichaam zelf verwijderd. Dit is een natuurlijk proces wat ongeveer 8 tot 12 weken duurt. Hierdoor kun je op eenvoudige en effectieve wijze afvallen op en rondom je buik.

Lees meer over afvallen dankzij vetbevriezing

Is het bevriezen van buikvet voor mij geschikt?

Zoals al omschreven is bevriezing van vetcellen alleen mogelijk bij oppervlakkig vet dat net onder de huid ligt. Heb je last van vet om de organen heen, dan ligt de oplossing toch echt in bewegen en diëten. Vaak helpt vetbevriezing om van het laatste overtollige vet af te komen. Wil je weten of vetbevriezing mogelijk is voor jou om af te vallen rondom je buik? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!