Geplaatst door

admin

Geplaatst op

4 februari 2021

Categorie

Deel op social media

Recente berichten

  • Huidpraktijk Ilona wordt beoordeeld met een mooi gemiddelde van 9.2!

    20 december 2022

  • Voor de eerste keer huidproducten bestellen? Zo kies je de juiste.

    4 februari 2021

Voor de eerste keer huidproducten bestellen? Zo kies je de juiste.

Voor de eerste keer huidproducten bestellen? Zo kies je de juiste.

Vind jij het ook zo lastig om een keuze te maken tussen allerlei huidproducten. Iedere huidtype is anders en daarom is het vaak lastig om zelf een keuze te maken. Maar wij helpen jou daarbij! 

1. Huidanalyse

Om echt zeker te zijn van je type huid, bevelen wij je aan om langs te komen voor een GRATIS huidanalyse. Hiermee kunnen wij al onderliggende huidproblemen visueel maken, die je met het blote oog nog niet kunt zien. Op deze manier kun je de onderliggende huidproducten aanpakken met huidverbeterende producten zoals IMAGE Skincare. Wees het voor en maak vandaag nog een afspraak. Meer informatie over een GRATIS huidanalyse vind je ook op onze website.
[button url=”https://huidshopilona.nl/gratis-huidanalyse/” tekst=”GRATIS Huidanalyse” stijl=”standaard”]

2. Dagelijkse routine

Vervolgens beginnen we bij de eerste stap: de dagelijkse routine. Het is belangrijk dat je de desbetreffende huidproducten in de juiste volgorde gaat gebruiken. Maar wat is nou de juiste volgorde?

Je dagelijkse verzorgingsroutine zal bestaan uit de volgende stappen:

  1. Reinigen 
  2. Serum aanbrengen
  3. Dagcreme met SPF 
  4. Nachtcreme 

Wil jij je huid een extra boost geven? Ga dan voor een heerlijke masker, oogcrime of een hoogwaardige foundation om de oneffenheden te verbergen.

 STAP 1: Reinigen

De eerste stap is het reinigen van je gezicht. Dit is de basis voor het vormen van huidverbetering en tevens een gezonde en stralende huid. Reinig is een belangrijk onderdeel van je routine; aangezien dit het opstapelen van vuil tegengaat. Daarnaast voorkomt het dat vuil gaat nestelen in je huid. Ook worden de werkstoffen zoals een serum, dag- of nachtcrème beter toegepast wanneer je huid is gereinigd.

Onze aanbevelingen?

STAP 2: Serum

Bij het kiezen van het serum is het belangrijk om te focussen op het gewenste effect. Heb jij bijvoorbeeld last van roodhuiden of juist een droog en trekkerig gevoel? Je geeft met een serum net dat beetje extra wat je huid nodig heeft.

Onze aanbevelingen?

STAP 3: Dagcrème

De derde stap alweer: het aanbrengen van de dagcrème. Hierbij is het belangrijk dat je een dagcrème toepast met een SPF. Waarom? Omdat jij je huid goed moet beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling. De dagcrèmes van IMAGE Skincare bevatten allen een SPF waardoor je extra beschermt en voorbereid de dag door gaat.

Onze aanbevelingen?

STAP 4: Nachtcrème

Wist jij dat je huid ‘s nachts het hardst werkt om zich volledig te herstellen van het vuil? Vandaar dat dit ook het perfecte moment is om een professionele huidverzorgende nachtcrème aan te brengen.

Wat is voor jouw huid belangrijk? Hydratatie, huidveroudering of wil je graag een doffe huid weer laten stralen? Voor ieder huidtype zijn verschillende nachtcrèmes.

Onze aanbevelingen?